Gi boligen din et nytt utseende!

Ønsker du å friske litt opp på huset, men orker ikke tanken på å skifte kledning eller gjennomgå en malerjobb? En enkel ting som kan være med på å gi huset ditt et nytt preg, er å skifte ut ytterdørene. Mange tenker gjerne ikke så nøye over det, men et av de største blikkfangene når man ser på et hus utenfra, er faktisk dørene. Så en billig og enkel måte du kan endre utseende på, er rett og slett å skifte ut dørene dine.

ytterdørSer fint ut, men også praktisk
Spesielt om man har en eldre bolig eller leilighet, er det å forhindre at varmen lekker ut veldig viktig. Spesielt om vinteren sparer man fort mye penger ved å sørge for at varmen holder seg innendørs. ”Å varme for fuglene” er et ordtak som ofte blir brukt om de som bruker mye penger på oppvarming, men hvor varmen raskt forsvinner ut gjennom vinduer og dører som ikke er tette. Så om du har et slikt problem, bør du absolutt få skiftet ut ytterdøren din. Ikke bare gir du utseende et lite ansiktsløft, men du bedrer også inneklimaet ditt betraktelig samtidig.

Velg en stil som passer til huset
Hvordan skal du gå frem for å finne den perfekte ytterdøren? Godt spørsmål! Og her er det heller ingen fasitsvar vi kan gi deg. Det vil gå mer på smak og behag, og hva man foretrekker. Men det som kan være greit å tenke på er å velge en dør som allerede står i stil med resten av boligen. Har du for eksempel en murbolig, kan en rein enkel hvit ytterdør passe perfekt. Men det er ingen regel som sier at du må gå for en bestemt type materiale eller farge. Ønsker du en sprek farge som står i kontrast til husfargen ellers, kan du bare gjøre det.

Skaffer du deg en hvit dør, eller an annen dør som du må behandle selv. Kan du enkelt også male den i fargen du synes passer best.

Velg en nettbutikk med et stort utvalg
Vi får ofte forespørsler fra lesere om vi har noen butikker vi kan anbefale. Og for oss er det ikke nødvendigvis selve butikken du handler hos som er viktig, men at de leverer kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer. I tillegg må det være et stort utvalg, slik at kunder kan finne den løsningen de mener passer best for en selv. En butikk i så måte er Bygghjemme. Det har flere hundre ytterdører du kan velge mellom, fra alle de mest kjente leverandørene. Alt du bestiller vil du i tillegg kunne få levert rett på døren, for hvem har vel tid i disse dager til å løpe rundt fra en butikk til en annen? Så er du på utkikk etter en ny dør, kan du helt tryggt handle derfra. Se utvalget av ytterdører her: http://www.bygghjemme.no/dorer/ytterdorer/

Leave a Comment