Interiørmesse på Lillestrøm

Moderne sofaer
Om en uke er det klart for årets interiørmesse på Lillestrøm. Dette er landets største i sitt slag, og det er ventet tilreisende fra hele Norge.

Det fine med interiørdesign er at det er en interesse som utrolig mange mennesker deler. Da er det fantastisk at mange av disse kan samles på et sted.

En hel helg
Messen varer hele helgen, og byr på en rekke spennende begivenheter. I utgangspunktet er det stands som er hovedattraksjonen. Her kan hvem som helst melde seg på for å presentere sine produkter for publikum. Denne delen varer i flere timer hver dag, og mange møter opp bare for å være med på dette. Det er herlig å kunne gå rundt i rolig tempo og se på alt som skjer. Man får liksom med seg alt som foregår på interiørfronten i Norge. Alle de store aktørene er tilstede for å vise frem alt de har å by på.

Sosiale kvelder
På kveldstid arrangeres det middager og mange andre sosial aktiviteter. Dette gjør at man blir kjent med mange flere mennesker enn det man ellers ville blitt. Det er svært utviklende å kunne snakke med andre personer som har samme interesse som en selv. Her brenner alle fremmøtte for interiør, og da er det ikke vanskelig å holde samtalen i gang.

Det blir uten tvil en spennende helg på Lillestrøm. Med så mange engasjerte mennesker på et sted så må arrangementet uten tvil bli en suksess. Det blir fint å se alle de nye produktene som blir presentert på messen.

Leave a Comment