Slik gjør du rent etter oppussing

Når man har satt opp nye vegger eller lagt et nytt gulv så blir det ofte mye støv. Gjerne så mye at det blir vanskelig å fjerne det på vanlig måte.

Da gjelder det å vite hvordan man skal gå frem for å oppnå det perfekte resultatet. Dessverre finnes det ingen enkel metode for å få gjort alt uten mye innsats.

Plukk opp
Det er viktig at man gjør ting enkelt, men samtidig unngår dumme handlinger som å bruke en vanlig støvsuger. Det er gjerne store biter som ligger igjen etter oppussingen. Disse bør man samle i søppelsekker som man bærer ut. Det er greit å få med seg så mye som mulig slik at det blir så lite jobb som mulig etterpå. Når man har gjort dette vil man merke at rommet ser vesentlig bedre ut enn før man startet med opprydningen. Likevel vil resultatet være langt fra det man ser i et vanlig hus. For å få til dette kreves det hardere virkemiddel.

Ikke bruk vanlig støvsuger
Det er aldri lurt å bruke en vanlig støvsuger til å samle opp støvet etter at man har pusset opp. Da bør man heller leie en spesialstøvsuger som kan ta hånd om dette. Slik slipper man å ødelegge den vanlig støvsugeren som man gjerne ønsker at skal vare i flere år. Etter at man har støvsuget så bør man vaske området med et sterkt vaskemiddel. Når dette er unnagjort så vil rommet igjen se ut som et alminnelig rom i en vanlig bolig. Da har man oppnådd det resultatet man ønsket seg.

Leave a Comment