Slik pusser nordmenn opp kjøkkenet

Kjøkken
I følge en artikkel i Dagbladet så er nordmenn det folket som pusser opp mest i hele Europa. Faktisk bruker vi hvert år over 50 milliarder kroner på dette formålet.

Slik får du det beste kjøkkenet
I artikkelen er flere par intervjuet om hvordan det gjennomførte oppussingen. Her kommer det frem at en god arbeidsdeling er nøkkelen til å lykkes med prosjektet. Noen har valgt å dele opp ansvaret for ulike deler av arbeidet. I tillegg har man fokusert på at det er viktig å skap funksjonelle løsninger som fungerer i hverdagen. Valg av interiør bli gjerne i en smakssak, og det er store forskjeller mellom ulike boligeiere. Noen velger klassisk innredning mens andre går for et mer moderne kjøkken med alle typer hjelpemidler.

Gjør det selv
Det viser seg at seks av ti nordmenn velger å pusse opp uten hjelp fra profesjonelle håndverkere. Dette er en gunstig løsning som gjør at man kan spare store beløp på oppussingen. Om man velger å leie inn noen så vil man måtte betale for deres lønnskostnader. Dette er rimelig unødvendig om man har mulighet til å gjøre alt på egenhånd. Da er det bedre å spare penger på dette feltet, og heller bruke midlene på en bedre kjøkkeninnredning.

Det er liten tvil om at nordmenn har svært ulike vaner når det gjelder oppussing av kjøkkenet. Likevel er det noen gode råd man kan trekke ut av andre mennesker sin erfaring. Dette handler i stor grad om hvordan man organiserer oppussingen, og hvordan man får et best mulig resultat.

Leave a Comment